Меню
Your Cart

Блог Бергамо Україна RSS Feed

29 Jan Переваги європейських текстильних брендів у сегменті В2В
0 814
Продукція європейських текстильних брендів характеризується якістю, безпечним використанням одягу й повною відповідністю стандартам. Це не просто констатація фактів, за кожним словом стоїть репутаційна складова бренду, яка напрацьована десятиліттями діяльності. Кожну колекцію можна перевірити: де і ким вона виготовлена, що за матеріали викорис..
24 Jul Поспішайте творити добро
0 276
Благодійність – це одна з людських якостей, яка підтримує віру в те, що цей світ існує недаремно. Безкорисливо поділитися з ближнім може далеко не кожний, тому ми так цінуємо людей з великим серцем. Вони не тільки допомагають виживати в ці суворі часи, а ще й не позбутися свого філантропічного потенціалу. Тому для нас, компанії «Бергамо Україна»..
18 Jul Міжнародні екологічні стандарти: важливо й на часі
0 1320
Міжнародні екологічні стандарти: важливо й на часі Екологічні проблеми на планеті з розвитком технологій, на жаль, не зменшуються, а поглиблюються. Останні десятиліття ми бачимо потужне спрямування суспільства на розв'язання питань про вуглецеві викиди в атмосферу, зменшення кількості шкідливих виробництв, перероблення сміття і т.д. Але всьо..
03 Apr Основні тренди ринку рекламно-сувенірної продукції та промоматеріалів у 2023 році
0 458
Систематичне вивчення основних тенденцій ринку рекламно-сувенірної продукції та промоматеріалів дозволяє чітко розуміти потреби клієнтів, швидко реагувати на збільшення попиту на окремі групи товарів, підготуватися до сезонних продажів. Визначення основних закономірностей розвитку цього сегменту дасть можливість хоча б частково прогнозувати діяльні..
24 Mar Тенденції ринку одягу у 2023 році
0 1189
Ринок одягу живе під диктатом великої моди, а це особа дуже мінлива й непостійна. Саме визначення слова трактується як нетривале панування певних смаків у сфері життя та культури. В статті показано основні тенденції світового ринку одягу, тренди в деталях, та які фактори вплинули на його розвиток. Також є спроба розібратися, як індустрія моди зале..
09 Mar Новий сайт Бергамо Україна: швидко, зручно й стильно
admin 1 805
Сайти в мережі постійно змінюються й вдосконалюються. В цьому їх особливість і переваги. Новий сайт Бергамо Україна – це приклад послідовного розвитку компанії. Мета оновлення і вдосконалення сайту – зробити його ще більш зручним і комфортним для наших клієнтів, щоб користувачі змогли швидко розібратися з меню, отримати інформацію про товар й зроби..
16 Sep Що таке органічний текстиль, чим він відрізняється від звичайного та чому коштує дорожче?
0 1701
Індустрія моди продовжує невпинно рухатися до більш стійкого виробництва одягу. Пришвидшити цей процес довелося після розгромних документальних фільмів про fast-fashion індустрію. Бренди щороку виробляють величезну кількість одягу, а продавати не встигають, тай переробкою теж не займаються. А якщо додати до цього всього кількість ресурсів, які спож..
16 Sep Рекламний текстиль в кольорах літа 2022
0 983
Події в країні внесли свої корективи в життя українців. На зміну світовим тенденціям прийшли українські реалії. В той час, коли інститут Pantone оголошував свої кольорові тренди 2022 року, він і не здогадувався, що все зміниться і трендові кольори за їх попереднім аналізом, будуть не зовсім вписуватися в реалії, а подекуди, і зовсім вибиватися з ни..
16 Sep Що обрати: термокружку чи термостакан?
seo 0 1029
Шалений ритм життя залишає свій слід в нашому житті. Щодня на вулицях великих міст можна зустріти десятки людей з термокружками та термостаканами в руках, тому що це зручно, практично та стильно. З них можна пити каву, чай, холодну воду, лимонади та будь-які інші напої. Такі аксесуари використовують як школярі та студенти, так і працівники великих ..
Показано від 1 до 9 з 9 (всього сторінок: 1)
Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати наш сайт. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.