Події в країні внесли свої корективи в життя українців. На зміну світовим тенденціям прийшли українські реалії. В той час, коли інститут Pantone оголошував свої кольорові тренди 2022 року, він і не здогадувався, що все зміниться і трендові кольори за їх попереднім аналізом, будуть не зовсім вписуватися в реалії, а подекуди, і зовсім вибиватися з них.

Отож, розглянемо актуальні кольорові тенденції на ринку рекламного текстилю: як він змінився та чому надають перевагу українські компанії.

Актуальні кольори сезону весна-літо 2021


Головні кольори сезону весна-літо 2021 за версією Pantone


 

 

Літній сезон 2021 року був класичним для ринку рекламного текстилю.

Найбільше запитів було, як завжди, на білий, чорний та червоний кольори. Також особливою популярністю користувалися кольори, подібні до оголошених інститутом Pantone на початку року, такий як жовтий, яскраво-зелений, яскраво-синій (французький синій), помаранчевий, а також колір фуксія та рожевий, що наближені до пантону Raspberry Sorbet.

 

 

 

Актуальні моделі та кольори сезону весна-літо 2022

Чи здогадувався інститут Pantone, коли підбирав кольори 2022 року, що його експертиза буде не настільки актуальною, як завжди? Певно, що ні. І ми теж не могли уявити такого розвитку подій.

Чи здогадувався інститут Pantone, коли підбирав кольори 2022 року, що його експертиза буде не настільки актуальною, як завжди? Певно, що ні. І ми теж не могли уявити такого розвитку подій.


Головні кольори сезону весна-літо 2022 за версією Pantone

У квітні 2022 року ми зрозуміли, що літо буде зовсім іншим, ніж в 2021 році і потрібно пристосовуватися до нових реалій. Проаналізувавши потреби та запити промотекстильного ринку, сформувавши основні напрямки роботи в даній сфері, ми почали працювати з подвійною силою.

Найбільше запитів ми, як і завжди, отримували на класичні чорний та білий кольори. Та невдовзі список почав поповнюватися запитами на текстиль з наближеними до військових кольорів, а саме: пісочний, темно-зелений, хакі, армійський, всі відтінки сірого, синього, камуфляж та інші. Таким чином ми сформували окрему вкладку на сайті найпопулярніших текстильних моделей та кольорів виходячи із запитів клієнтів та проморинку.

 

 

Нова кольорова реальність дуже швидко зайняла на ринку промотекстилю панівну нішу, і якщо ви подивитися на людей на вулиці, то побачите, що двоє з трьох одягнені в перераховані вище кольори або подібні до них.

 

Підберемо для вас потрібні моделі та кольори, що відповідатимуть усім запитам. Для вас, як завжди, якісний сервіс, доступні ціни, наявність товару на складі або швидке замовлення з Європи, безкоштовна доставка по м. Київ та оперативне відвантаження зі складу для перевізників по Україні.

Замовляйте текстиль під нанесення лого в актуальних кольорах літа 2022 на сайті Бергамо Україна.