Шалений ритм життя залишає свій слід в нашому житті. Щодня на вулицях великих міст можна зустріти десятки людей з термокружками та термостаканами в руках, тому що це зручно, практично та стильно. З них можна пити каву, чай, холодну воду, лимонади та будь-які інші напої. Такі аксесуари використовують як школярі та студенти, так і працівники великих корпорацій та бізнесмени.

Ви можете використовувати термокружку або термостакан щодня, але чи достатньо ви знаєте в чому різниця між цими двома промосувенірами?


Що таке термостакан?

термостакан


Термостакан – зручний посуд, що підходять для гарячих та холодних напоїв. Має подвійні стінки з пластику (зсередини та зовні), без BPA, може мати декоративні деталі з інших матеріалів. Його кришка не завжди герметична, тому такий вид посуду краще завжди тримати в вертикальному положенні, а утримання температури (гарячого або холодного) не перевищує 2 год.

Найкраще всього підходить для холодних напоїв: вода, лимонад, содова та ін.







Що таке термокружка?


ТермокружкаТермокружка – посуд, який здатен ефективно зберігати температурний режим напою. Має подвійні стінки з нержавіючої сталі та вакуумну ізоляцію корпусу, а також деталі з інших матеріалів. Кришка герметична на 100%, тому термокружку можна транспортувати в будь-якому положенні та не боятися, що рідина протече. Утримує напої гарячими 4 - 10 год, холодними до 20 год (в залежності від моделі).

Підходить для гарячих та холодних напоїв: кава, чай, гарячий шоколад та ін.







що таке термостакан та термокружка інфографіка

Корисний подарунок та чудовий рекламний носій

Знайдіть підходящий для вас термостакан чи термокружку, додайте свій дизайн і отримайте оригінальний подарунок. Такий сувенір стане незамінним для тих, хто не уявляє свого життя без смачних ароматних та освіжаючих напоїв. І поки тренд «кави з собою» в нашій країні набирає обертів, встигніть зайняти передове місце в індустрії в даній категорії товарів.

Компанія «Бергамо Україна» постійно поповнює колекції термокружок та термостаканів. В наявності більше 20 різноманітних варіантів. Серед них класичні бюджетні модел ТМ Kambukka