Якісний корпоративний одяг від європейських брендів – Бергамо Україна

Продукція європейських текстильних брендів характеризується якістю, безпечним використанням одягу й повною відповідністю стандартам. Це не просто констатація фактів, за кожним словом стоїть репутаційна складова бренду, яка напрацьована десятиліттями діяльності. Кожну колекцію можна перевірити: де і ким вона виготовлена, що за матеріали використали виробники, які вони дають гарантії користувачам. Європейські торгові марки – це стабільність, відповідальність та екологічні ініціативи. Створювати одяг з екологічних матеріалів та використовувати продукти рециклювання в розвинутих країнах давно стало гарним тоном. Якщо ви працюєте з європейськими текстильними брендами, то ви йдете в авангарді українського бізнесу.


ЄВРОПЕЙСЬКІ БРЕНДИ – ВДАЛИЙ ВИБІР БІЗНЕСУ


.


Вибір корпоративного одягу для вашого бізнесу – чудовий спосіб наростити продажі та показати себе компанією, яка прийшла серйозно і надовго. Щоб знайти якісний індивідуальний та корпоративний одяг, варто познайомитися з продукцією європейських брендів, які можна замовити на нашому сайті «Бергамо Україна». Ми пропонуємо одяг для всіх сфер бізнесу.


Solo Group – бренд персоналізованого одягу та аксесуарів



Solo Group включає 5 європейських брендів, які є досить помітними у сфері адаптованого текстилю. Всі вони пропонують одяг та аксесуари для компаній, яким потрібна надійна та довговічна комунікаційна підтримка. Це якісні товари для будь-якого типу фігури, особливий стиль і колір для корпоративного одягу.

. .

Якість та стильний дизайн корпоративного одягу SOL'S

Бренд SOL'S пропонує продукцію, яка відрізняється високою якістю й має 5 вагомих переваг.

  • Величезний асортимент текстилю. SOL'S – це футболки, поло, світшоти, куртки, сумки та інше. Кожен знайде відповідний продукт для своїх потреб.
  • Якість матеріалів. Використовуються матеріали, які забезпечують комфорт і довговічність при носінні. Працівникам зручно працювати в речах, адаптованих для потреб відповідного бізнесу.
  • Стильний дизайн. Кожна модель створена з врахуванням сучасних тенденцій моди. Такі дизайни роблять вироби популярними серед різних груп споживачів.
  • Екологічні ініціативи. Бренд працює над зменшенням впливу свого виробництва на навколишнє середовище. Для виготовлення одягу використовують екологічно чисті матеріали та методи виробництва. Також багато моделей відшиваються з тканин, у складі яких є продукти рециклювання.
  • Ідеальний одяг для корпоративного використання. SOL'S представляє колекції, які є найкращим варіантом для створення корпоративного одягу та фірмових подарунків. Текстильні вироби можуть підтримувати різні типи брендування: вишивку, флекс, трафаретний друк, цифровий друк або сублімацію.


Корпоративний одяг бренду повністю відповідає двом основним потребам: комфорту та індивідуальності. Це моделі для жінок, чоловіків та унісекс. Член команди в корпоративному одязі, завжди працюватиме краще, бо відчуватиме командний дух і відповідальність.


«Бергамо-Україна» пропонує низку товарів SOL'S, які можуть стати корпоративним одягом в компаніях з різною діяльністю. Футболки, сорочки, светри, худі мають сертифікати, що підтверджують якість і повідомляють споживачів про відсутність пестицидів, важких металів та інших шкідливих речовин при виробництві, відсутність елементів тваринного походження.


NEOBLU – речі, які не обмежують рух


Бренд NEOBLU пропонує своїм споживачам елегантні моделі, які не сковують рухи. Філософія бренду – зробити одяг для людей, що перебувають в русі. Продукція NEOBLU створена з урахуванням активного стилю життя співробітників. Бренд прагне порушити традиційні коди уніформи й пропонує новий робочий одяг, за допомогою якого компанії могли б виражати свої цінності та ідентичність через зовнішній вигляд співробітників. Уніформа більше не є чимось обмеженим. Пропозиція NEOBLU розроблена з урахуванням того, що всі речі в лінійці сумісні й дозволяють безліч можливих комбінацій.


7 основних переваг корпоративного одягу NEOBLU.

  • Комфорт і елегантність – моделі бренду вдало поєднують стиль, зручний крій і якісні матеріали.
  • Вироби не сковують рух і дозволяють вільно рухатися.
  • Поєднання класики та модних трендів – в колекціях класичні елементи поєднуються з модними деталями та кольорами.
  • Врахування індивідуальних потреб – персоналізований одяг бренду допомагає підкреслити індивідуальність та одночасно ідентифікувати компанію.
  • Довгий термін служби – високоякісний одяг NEOBLU служить довго, не втрачаючи свого зовнішнього вигляду.
  • Екологічний підхід – для пошиття моделей вибирають матеріали, які виготовлені з дбайливим ставленням до навколишнього середовища.
  • Поєднання всіх елементів колекцій між собою – бренд надає можливість легко комбінувати різні елементи гардероба.
. NEOBLU – комфорт та елегантність від європейського бренду


В цілому, одяг NEOBLU не лише відповідає вимогам бізнес-середовища, але й підкреслює індивідуальність та стиль кожного співробітника, створюючи позитивний настрій персоналу й клієнтів.

Продукція представлена сучасними банданами, жилетками, куртками, краватками, штанами, лонгслівами, пуловерами, піджаками, худі, сорочками, футболками та іншими моделями.


RTP Apparel – постачальник футболок для DTG-друку


. .







RTP Apparel пропонує чистий текстиль з попередньою обробкою праймера, орієнтований на створення цифрових принтів. Під брендом можна знайти чисті футболки для DTG-друку (Direct To Garment). Ці інноваційні технології визначають новий вектор розвитку у галузі цифрового друку на текстильних матеріалах і роблять революцію на ринку. Мета бренду – спростити процес цифрового друку завдяки асортименту попередньо оброблених праймером футболок з органічної бавовни з сертифікатом Oeko-Tex Class100.


.


Унікальність та переваги RTP Apparel підтверджені основними характеристиками технології:

  • спрощений процес друку – технологія RTP Apparel дозволяє обійти етап попередньої обробки, це робить процес друку більш ефективним;
  • сильніша реактивність – використання даної технології забезпечує якісні та стійкі відбитки на текстильних виробах;
  • вища продуктивність друку – інновації підвищують швидкість друку;
  • чистий робочий простір – використання цифрового друку на текстилі без попередньої обробки сприяє створенню чистого та екологічно безпечного робочого приміщення з обмеженим простором;
  • можливість друкування на замовлення прямо в магазинах – цифровий друк на текстильних виробах можна здійснювати прямо в магазинах. Це відкриває нові можливості персоналізованого друку на замовлення.


Використовуючи свої інноваційні технології, RTP Apparel встановлює нові стандарти в галузі цифрового друку на текстильних матеріалах: просто, швидко, якісно і прямо в магазині. Бренд спростив процес друку й відкрив кращі можливості для клієнтів.


Бренд ATF – французька якість та індивідуальний стиль


.


.



ATF (Atelier Textile Français) – перший бренд персоналізованого одягу, продукція якого виготовляється в майстернях м. Епіналь (Франція) на місці, де раніше були фабрики Bragard. Одяг ATF підійде для тих, хто цінує французьку якість та індивідуальний стиль.


Особливість та переваги бренду ATF:

  • індивідуалізований підхід – одяг відрізняється сучасним та зручним кроєм, підходить для повного індивідуального налаштування;
  • продукція не має етикеток, виготовлена ​​з матеріалів, які підходять для всіх видів обробки. Відсутність етикеток додає елемент індивідуальності та зручності для кожного споживача;
  • екологічність – виробники здійснюють відповідальний підхід, спрямований на скорочення викидів вуглекислого газу;
  • інновації та якість – бренд розробив унікальну технологію, яка дозволяє уникнути етапу попередньої обробки. Така технологія суттєво спрощує процес друку та покращує якість продукції.


. . .


Зараз футболки ATF доступні в трьох варіантах: чоловічі, жіночі та дитячі від 5 до 6 розмірів на виріб. Кожна модель доступна в 5 кольорах. Вибір матеріалів і виготовлення здійснюється таким чином, щоб футболки можна було легко персоналізувати, вони були дуже приємними в носінні, легкими в обслуговуванні та довговічними. Бренд Atelier Textile Français об'єднує вишуканий дизайн, високу якість та відповідальний підхід.


JOY THAI – корпоративний одяг на замовлення


JOY THAI

Limitless custom clothing

– шведсько-таїландський бренд, що працює на ринку корпоративного одягу з 1993 року. У 2014 р. ця торгова марка об’єднує зусилля з SOLO INVEST та відкриває офіс у Парижі, щоб бути ближче до європейських клієнтів і ще інтенсивніше займатися оновленням гардеробів співробітників великих брендів. Пропонує замовникам унікальний продукт, створений для їх брендів, який допомагає компанії виділятися на ринку.

.

Команда, що працює над персоналізацією одягу, має безліч можливостей, які дозволять зробити продукцію унікальною, щоб вона завжди була в центрі уваги.

Переваги JOY THAI:

  • займається всіма типами виробництва корпоративного одягу та аксесуарів;
  • підтримує триєдиний принцип роботи – близькість до партнерів, спритність та чуйність;
  • детально вивчає спеціалізацію замовника і показує високу креативність у створенні товарів на запит клієнтів;
  • пропонує виготовлення прототипів, які дозволять перевірити продукт у реальному житті;
  • завжди уточнює очікування клієнтів відповідно до їх бюджету та потреб;
  • дотримується кодексу етики, технічних умов, якості продукції та термінів виконання замовлення;
  • має можливість виготовляти товари в бажаних кількостях;
  • пропонує одяг з оригінальним дизайном та бездоганними технічними характеристиками.


Harvest – корпоративний одяг, що створює командний дух


.


.


Шведсько-американський бренд James Harvest – пропонує корпоративний одяг преміального рівня. При його створенні виробники керувались американською університетською модою, де головними вимогами є комфорт, простота та шляхетність силуетів. Також не варто забувати про засновника бренду – героя американського бейсболу Джеймса Харвеста, який вважав, що якісний профільний одяг створює чудовий командний дух.

Унікальність бренду в поєднанні трьох складових, що принесли успіх:

  • високоякісних матеріалів;
  • передових технологій;
  • неповторного скандинавського стилю.

Особлива увага приділяється деталям та максимальному комфорту при активному використанню моделей. Також James Harvest Sportswear не забуває про екологічну складову продукції. Це робить його відповідальним гравцем текстильного ринку.
Серед переваг товарів бренду варто зазначити:

  • простий догляд – прання до 60 градусів;
  • використання органічних та перероблених матеріалів;
  • застосування ефективних утеплювачів Thermolite для курток та жилетів;
  • мембрани, обробки для водонепроникності та проклеєні шви.


Бренд працює над вдосконаленням технології виробництва. В результаті новинкою в сегменті корпоративного одягу стали високоякісні волокна repreve, які отримують з переробленого пластику, і екологічна технологія Bionic Finish® ECO – водостійке покриття, яке є безпечним для навколишнього середовища.


Корпоративний одяг James Harvest для В2В

Колекції бренду включають всі групи товарів: футболки, поло, сорочки, світшоти, штани, шорти, худі, куртки, кепки, фліси, софтшелли, светри й кардигани з широкою розмірною сіткою – від XS до 3XL.
Весь одяг шиється із якісних сучасних матеріалів:

  • бавовна звичайна та органічна;
  • поліестер та перероблений поліестер;
  • софтшелл та фліс;
  • лайкра;
  • льон;
  • акрил;
  • вовна та інші.


.

– це бренд найкращого ділового одягу, який доводить, що естетика, якісний дизайн і майстерність відіграють фундаментальну роль у нашому житті. Щоб продуктивно працювати, ми повинні оточувати себе речами, які надихають. Одяг бренду відрізняється комфортом і елегантністю.
Колекції Harvest & Frost мають багато переваг:

  • для пошиття моделей використовуються високоякісні матеріали;
  • ідеальний крій дозволяє приховати всі особливості фігури;
  • елегантні кольори – це завжди неймовірний стиль;
  • більшість одягу не потребує прасування;
  • інноваційна обробка швів гарантує довгий термін служби;
  • найсучасніші техніки обробки тканин забезпечують простий догляд;
  • стильна фурнітура – це зручність при використанні.


D.A.D – одяг, що протистоїть стихіям


.
.

– одяг для амбітних компаній та сильних людей, які працюють в різних погодних умовах. В таких моделях можна протистояти викликам вітру та відкритого моря. Головні переваги колекцій – використання високоякісних матеріалів, розумний дизайн та міцні деталі. Це шведський бренд функціонального одягу, на створення якого дизайнерів надихнули морські подорожі. Одяг бренду D.A.D розроблений в стилі яхтсменів.

Європейський бренд D.A.D – корпоративний одяг, що протистоїть стихії

Для пошиття курток, жилетів, футболок, світшотів, худі використовують сучасні матеріали:
бавовну, фліс, софтшелл, звичайний та перероблений поліестер.Особливо продуманий вибір матеріалів для якісних багатошарових курток цієї торгової марки.

До головних переваг багатьох моделей бренду відносять:

  • застосування спеціального просочення Bionic Finish Eco для створення водовідштовхувального ефекту;
  • використання вітронепроникних тканин.

Компанія «Бергамо-Україна» представляє товари бренду D.A.D в різних кольорах і розмірах (від XS до 3XL).


Printer Active Wear – безкомпромісна якість


.
.

– шведський бренд, під яким випускають легкий і міцний одяг для людей, які проводять багато часу в русі. Профільні моделі бренду відрізняються зручністю, високою якістю та доступними цінами.

Унікальність та переваги бренду:

  • синхронізована палітра кольорів – 7 основних кольорів;
  • широка розмірна сітка – до 5XL;
  • довговічність моделей при активному носінні;
  • сучасна фурнітура – в доповнення до основної продукції бренд пропонує ґудзики та пулери відповідних кольорів.

Printer Active Wear – це профільний одяг, який поширюється по всій Європі та Австралії. Якість ніколи не йде на компроміс, коли справа доходить до матеріалів, пошиття та дизайну. Філософія бренду: «Найкраще значення у великих обсягах».


Printer пропонує доступні товари різних розмірів для чоловіків, жінок і дітей. Більшість моделей можна знайти у двох версіях – чоловічій та жіночій. Всі вироби пошиті з якісної тканини з використанням надійної фурнітури. Бренд об’єднує три концептуальні напрямки – Essentials, Prime, Red Flag.


Флісова куртка, футболка поло, жилет і лонгслів поло Essentials в одному кольорі
  • Essentials – це доступний корпоративний одяг на кожний день, представлений в щонайменше семи синхронізованих кольорах. В одному кольорі можна вибрати декілька моделей – футболку, поло, лонгслів, худі, світшот чи куртку.
  • Printer Prime – моделі, де вдало поєднуються два кольори, застосуються перероблені й натуральні матеріали, які можуть витримувати жорсткі умови експлуатації.
  • Red Flag – це колекція спортивного одягу, до неї входять: футболки, вітрівки, жилети та куртки з софтшелу і флісу. Рекламний одяг колекції Printer Red Flag має високу якість та доступну ціну.


ID Identity – корпоративний одяг, який завжди в моді


.
.


європейський бренд корпоративного одягу на кожний день із класичним і позачасовим дизайном, вдосконаленим з 1983 року. Торгова марка досить довго працює в цьому сегменті ринку, має бездоганну репутацію і здійснює розробку преміального корпоративного одягу та аксесуарів, що відобразять ідентичність кожної компанії.

Моделі бренду можуть зміцнити імідж вашої компанії, підкреслить спільну ідентичність і посприяти виробленню згуртованості в бізнесі. ID Identity пропонує понад 60 кольорів.

Європейський корпоративний одяг ID Identity – це завжди стильно

Особливості й сильні сторони бренду:

  • корпоративний одяг на кожен день з функціональними деталями;
  • моделі не виходить з моди та ідеально зберігають форму і колір навіть після багаторазового прання;
  • широкий асортимент – куртки, футболки, світшоти, жилети, штани, сумки, фартухи тощо;
  • широка розмірна сітка для чоловіків, жінок та дітей;
  • дизайн одягу зосереджений на якості та важливих деталях.


Задоволення від тренувань з Geyser


. .

– це спортивний одяг, розроблений з акцентом на комфорт, свободу рухів і функціональність. Тренування в ньому принесе справжнє задоволення! Бренд пропонує футболки, кардигани, лонгсліви, штани, куртки, шкарпетки, які підходять для всіх видів спорту – від ходьби до бігу.

Переваги спортивного одягу Geyser:

  • великий асортимент товарів для активного повсякденного носіння;
  • безшовний дизайн для оптимального комфорту;
  • наявність в моделях зон вентиляції для повітропроникності;
  • вироби пропускають вологу й швидко сохнуть;
  • використання якісних матеріалів з переробленого пластику.


Seven Seas – класика для бізнесу



Бренд Seven Seas пропонує практичні класичні моделі, зроблені з застосуванням інноваційних технологій. Це вишукані сорочки з ідеальною посадкою та різними типами комірців, які не потребують складного догляду. Колекції виробів відрізняються вдалим поєднанням нових технологій та екологічного виробництва волокна.


Вражають м’які й практичні гібридні сорочки, які є ефектною інтерпретацією класичних моделей. Дизайн поло і пуловерів теж нікого не залишить байдужим.


Особливості та переваги Seven Seas:

  • неймовірна інтерпретація класики для корпоративного одягу;
  • всім моделям властива терморегуляція;
  • професійний крій, що забезпечує ідеальну посадку;
  • застосування м’яких та еластичних тканин з відмінною повітропроникністю;
  • більшість сорочок не потребують прасування після прання.


Pro Wear – одяг, що витримує професійне прання


.
.

одяг, що витримує прання при високих температурах, 80°C – білий, 60°C – кольоровий. Важка праця вимагає речей, створених для руху. Співробітникам, які активно займаються роботою, кожного дня потрібен зручний та чистий одяг. Відповіддю на ці потреби стало створення колекцій бренду.

Усі продукти PRO Wear пройшли суворі перевірки якості й повністю відповідають стандартам ISO 15797. Перевірка пройшла в неупереджених лабораторіях (Hohenstein).

Переваги та особливості PRO Wear

  • матеріали для пошиття проходять попередню усадку при високих температурах;
  • одяг переносить багато циклів прання без втрати кольору і форми;
  • міцні шви забезпечують тривалий термін служби;
  • пластикові й металеві кнопки підходять для промислового прання;
  • використання тканин з оптимальним складом.


Виробники застосовують ефективний склад матеріалів для пошиття одягу. Правильне поєднання бавовни та поліестеру приводить до того, що вироби отримують найкраще з від обох компонентів. Бавовна забезпечує м'якість, повітропроникність, робить одяг зручним у носінні. Поліестер забезпечує стабільність форми й довгий термін служби.

Бренд пропонує широкий номенклатурний асортимент, 17 різних кольорів та доступні розміри (від XS до 6XL).


Головні убори європейського бренду coFEE


.
.

coFEE заснована в Чехії у 1998 році. Під цим брендом можна знайти корпоративні головні убори високої європейської якості. Моделі відрізняються різними колірними комбінаціями та сучасним дизайном, який відповідає останнім світовим тенденціям.
В перелік товарів входять:

  • класичні бейсболки;
  • мілітарі та армійські кепки;
  • теплі шапки;
  • бандани та шарфи.

Виробники пропонують товари, що забезпечують комфортне носіння й надійний захист. Легкі кепки захищають влітку від сонця, а моделі з флісом – взимку від холоду. Створення стильних і зручних головних уборів вдається завдяки застосуванню інноваційних матеріалів та технологій.



Переваги бренду coFEE у використанні:

  • водовідштовхувальних тканин з водонепроникними обробками, щоб забезпечити захист від опадів;
  • мембранних технологій – теплі й водонепроникні кепки, що дихають швидко стали популярними;
  • Кепка coFEE – ідеальний варіант корпоративного одягу
  • функціонального матеріалу з перфорованим верхнім шаром;
  • тканин зі швидковисихаючим покриттям;
  • сітчастих варіантів (mesh), що забезпечують повітропроникність та вентиляцію;
  • тканин з УФ обробкою, яка захищає від шкідливої дії ультрафіолетових променів;
  • теплих матеріалів та флісових підкладок для шапок і та шарфів.

Ще одна перевага coFEE – виготовлення кепок і зимових шапок на замовлення за 21 день!

В цьому проєкті важливо, що модель вже готова з визначеними розмірами для брендування і способом нанесення. Все що потрібно – обрати кепку/шапку з запропонованих та надати своє лого в кривих.


Кепки coFEE на замовлення – можливість створити унікальні продукти

Кепки, виготовлені на замовлення за індивідуальними проєктами, поставляються під чітко визначені потреби клієнтів. В результаті кожен окремий товар має унікальний і привабливий дизайн, який їх відрізняє від звичайних рекламних продуктів. Якщо клієнт вибирає індивідуальне виготовлення головних уборів, він отримує:


– необмежену кількість комбінацій матеріалів та кольорів;

. . .


– моделі з різними типами фурнітури, зокрема, застібок, що регулюють окружність голови;

. . .


– різні способи нанесення логотипу.

. . . .



Мінімальні тиражі для замовлень:

  • кепки – 300 шт.;
  • шапки, шарфи, бафи, еластичні пов’язки, спортивні шапки – 100 шт.

Послідовність замовлення або як це працює на практиці

  1. Визначаємося з тиражем.
  2. Відправляємо логотип у векторі, колір понтона та ідею самої кепки.
  3. Виробництво макета – 2 дні;
  4. Виробництво зразка – 3 тижні, відправлення фото або відео кепки для затвердження.
  5. Після затвердження виготовлення партії – 4 тижні.
  6. Доставка.


Ще трохи кепок – бренд K-up

.


.

Європейський бренд K-up пропонує товари для корпоративних комунікацій. Кепки K-up доступні в різних стилях, кольорах та тканинах.

Основні переваги бренду:

  • класичний дизайн;
  • універсальне використання;
  • Бренд K-up – якісні кепки для В2В
  • збереження форми та кольору;
  • вигідні ціни;
  • зручність при носінні.

Бренд K-up прагне використовувати для пошиття головних уборів органічну бавовну та перероблений поліестер із сертифікацією OCS та GRS.

Для виготовлення кепок найсуворіші вимоги збереження форми, стійкості кольору і, звичайно, безпеки для здоров'я. Все це допомагає забезпечує комфорт при носінні виробів.


Thermalli – одяг, що зігріває


Одяг з підігрівом від європейського бренду Thermalli – ідеально підійде для В2В .

куртки й жилети з розумним підігрівом стануть ідеальним корпоративним одягом для тих, хто весь час працює на вулиці. Вуглецеві волокна й нанотрубки розміщені в різних зонах, вони зовсім непомітні. Куртка має вигляд звичайної стильної речі кежуал, але при погіршенні погодних умов користувач вмикає потрібний режим, і модель починає генерувати обігрів.

Джерелом живлення служить зовнішній акумулятор ємністю від 5000 мАг. Час роботи обігріву залежить від вибраного режиму.


Переваги бренду:

  • виготовлення одягу останнього покоління з технологічними функціями;
  • використання для обігріву нешкідливих вуглецевих нанотрубок;
  • наявність трьох режимів роботи: мінімальний, середній та інтенсивний;
  • безпечне джерело живлення;
  • достатній час роботи;
  • можливість прати одяг з обігрівом в пральній машині при температурі до 30°C.

Особливість бренду Thermalli в тому, що замовлення куртки чи жилета з обігрівом забезпечить вас одягом на три сезони. Без під’єднання до джерела живлення такі моделі перетворюються на звичайний одяг, який можна носити весною та восени на роботу, прогулянку чи брати з собою в подорожі. Підійде він і для занять спортом. Взимку куртки «утеплюють» повербанком і теж ефективно використовують. Такий корпоративний одяг суттєво зменшує залежність працівників від погодних умов.


.


Ми максимально детально познайомили вас з перевагами європейських текстильних брендів, які пропонують корпоративний та спортивний одяг. Хай знання сильних сторін продукції допоможе вам зробити правильний вибір. Компанія «Бергамо Україна» завжди відкрита для плідної співпраці!