Меню
Your Cart

Ліхтар ручний світлодіодний Aglow, колір чорний - 208400-01

Ліхтар ручний світлодіодний Aglow, колір чорний - 208400-01
Ліхтар ручний світлодіодний Aglow, колір чорний - 208400-01
757.49 грн
  • Наявність: 1645
  • Вільно: 1605
  • Модель: 208400(TheGeneral)

Характеристики

Характеристики
Габарити Ø 3,4 x 17-18,8 см
Категорія Ліхтарі
Статус новинки
Колір чорний - 01
Вага ~, кг 0.148
Матеріали алюміній, пластик
Індивідуальна упаковка кольорова картонна коробка
Маленька упаковка 1
Група нанесення Лазерне гравіювання

Опис


Світлодіодний ліхтар Aglow – це компактний освітлювальний пристрій чорного кольору з міцним корпусом. Призначений для використання всередині приміщення та на вулиці.
Роботу ліхтарика забезпечує акумуляторна батарея. Пристрій має потужність 10 Вт. Такої потужності пристрою вистачає на досить тривале світіння (2-3 години безперервної роботи).
Ліхтарик комплектується LED лампою P50/White Laser Wick. Білий лазер забезпечує більшу яскравість. Лампа генерує світловий потік 700LM, це досить потужний промінь, з діапазоном світіння 450-550 м.
Світлодіодний ліхтарик має циліндричний водонепроникний корпус з високим ступенем захисту від пилу і вологи – IP44. Це значить, що освітлювальним приладом можна користуватися під час дощу чи снігу.
Завдяки функції ZOOM ліхтар можна змінити фокус світіння від широкої плями до вузькоспрямованого променя. Модель підтримує роботу в трьох режимах: максимальному, низькому, стробоскопічному.
Ліхтарик зручний для перенесення, його довжина – 18,8 см, діаметр – 3,4 см. Пристрій важить всього 148 г. Для регулювання світла, вмикання та вимикання на корпусі ліхтарика є кнопка.

Замовлення з Европи, які не відповідні кратності упаковки оплачуються додатково. За більш детальною інформацією звертайтесь до вашого менеджера.


Обмін і повернення товару протягом 14 днів з дня отримання замовлення.

Наша компанія залишає за собою право без попередніх повідомлень змінювати технічні параметри і характеристики представлених товарів.

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати наш сайт. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.