Меню
Your Cart

Ліхтар ручний світлодіодний Shine, колір чорний - 223102-01

Ліхтар ручний світлодіодний Shine, колір чорний - 223102-01
НОВИНКА
Ліхтар ручний світлодіодний Shine, колір чорний - 223102-01
799.59 грн
  • Наявність: 1694
  • Вільно: 1694
  • Модель: 223102(TheGeneral)

Характеристики

Характеристики
Габарити Ø 3,4 x 15,7-16,7 см
Категорія Ліхтарі
Статус новинки
Колір чорний - 01
Вага ~, кг 0.179
Матеріали алюміній, пластик
Індивідуальна упаковка кольорова картонна коробка
Маленька упаковка 1
Група нанесення Лазерне гравіювання

Опис


Ручний світлодіодний ліхтар Shine – це компактний освітлювальний пристрій чорного кольору з ремінцем на зап'ясті. Призначений для користування всередині приміщення та на вулиці при відсутності світла.
Роботу ліхтарика забезпечує акумуляторна батарея. Пристрій має потужність 10 Вт. Такої потужності пристрою вистачає на досить тривале світіння (2-3 години безперервної роботи).
Ліхтарик комплектується LED лампою P50. Лампа генерує світловий потік 700LM, це досить потужний промінь, з діапазоном світіння 450-550 м.
Світлодіодний ліхтарик має циліндричний водонепроникний корпус з високим ступенем захисту від пилу і вологи – IP44. Це значить, що освітлювальним приладом можна користуватися під час дощу чи снігу.
Завдяки функції ZOOM ліхтар можна змінити фокус світіння від широкої плями до вузькоспрямованого променя. Модель підтримує роботу в трьох режимах: максимальному, низькому, стробоскопічному.
Ліхтарик зручний для перенесення, його довжина – 16,7 см, діаметр – 3,4 см. Пристрій важить всього 179 г. Для регулювання світла, вмикання та вимикання на корпусі ліхтарика є кнопка.

Замовлення з Европи, які не відповідні кратності упаковки оплачуються додатково. За більш детальною інформацією звертайтесь до вашого менеджера.


Обмін і повернення товару протягом 14 днів з дня отримання замовлення.

Наша компанія залишає за собою право без попередніх повідомлень змінювати технічні параметри і характеристики представлених товарів.

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати наш сайт. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.